[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_color=”#ffffff” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” type=”grid” use_row_as_full_screen_section_slide=”no” text_align=”left” background_color=”#ffffff” padding_top=”70″ padding_bottom=”65″ css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]

Добредојдовте во MQS

MQS е сертификационо тело кое на компетентен, доследен и непристрасен начин врши оценување и проверка на:

  • Mенаџмент системи за квалитет ISO 9001:2015
  • Менаџмент на животна средина ISO 14001:2015
  • Безбедност и заштита при работа ISO 45001:2018
  • Менаџмент со Енергетска ефиксносност ISO 50001:2018
  • Безбедност на прехрамбени производи HACCP / ISO 22000:2018
  • Менаџмент на безбедност на информаци ISO 27001:2013
  • и др. Системи согласно стандардите.

Воедно MQS како регионален парнер на Австриското национално сертификационо тело QualityAustria за Македонија и ги извршува сите услуги според истите критериуми и процедури на QualityAustria. Услугите на MQS можат да ги користат организации од секаква големина и тип на дејност (мали, средни, големи; производствени, услужни, трговски…) кои се заинтересирани за конкурентност на домашниот и странските пазари. Сертификатите на QA се интернационално признати, особено поради членството на QA во асоцијацијата IQNet (International Quality Network). Информација за нашите клиенти може да се добие во секое време на web страните на двете организации.

Воедно MQS е акредитирано сертификационо тело од страна на ИАРСМ (СТ 005) за сертификација согласно ISO 9001:2015 и ISO 14001:2015.

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”35″ down=”0″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21863″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21894″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21860″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21865″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21858″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21866″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21893″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21862″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21869″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21896″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21897″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21864″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21871″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21861″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”21859″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]